top of page

lesvoorwaarden

Lesvoorwaarden ELESTRIC


Je bent gestart of gaat binnenkort beginnen met jouw rijopleiding. Hieronder vind je belangrijke informatie en de lesvoorwaarden.

 

BELANGRIJK: Neem het onderstaande goed door.

 1. Sta 5 à 10 minuten voor het afgesproken tijdstip klaar. Na het maken van de lesafspraak krijg je een bevestiging per e-mail. Via de leerling-app krijg je een dag voor de les een melding.

 2. Mocht de instructeur door omstandigheden met de voorgaande les uitlopen, dan gaat dit niet ten koste van jouw les. De tijd wordt gewoon ingehaald. Mocht je hierdoor in de problemen komen met een afspraak na de rijles, geef dit dan aan. We zoeken dan naar een passende oplossing.

 3. Wanneer je een les af moet zeggen, doe dit dan minimaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip (ook in het weekend). Bij voorkeur via WhatsApp liefst direct bij de betreffende instructeur, er worden dan geen kosten berekend.

 4. Lespakketten kun je per factuur voldoen. De factuur ontvang je per mail. In de pakketten is een korting per lesuur berekend daarom gelden er hiervoor geen termijnbetalingen.

 5. Lespakketten en examengelden die eenmaal zijn voldaan worden alleen onder stringente voorwaarden geretourneerd. (Wordt beoordeeld door de rijschool)

 6. De tarieven kunnen tussentijds aangepast worden, na 17.30 en op zaterdag geldt er per lesuur een kleine toeslag. Op onze site kun je de actuele tarieven terugvinden.

 7. Gebruik van geneesmiddelen of stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden zijn niet toegestaan, wanneer bij aanvang van de les door de instructeur wordt geconstateerd dat je onder invloed van drank of een andere stof bent, wordt de les afgebroken en worden er twee lesuren in rekening gebracht.

 8. Ben je onder medische begeleiding of ben je dat in het verleden geweest, informeer de instructeur dan op tijd, i.v.m. het tijdig toetsen van de gegevens door het CBR met een Gezondheidsverklaring. Wij hebben geen exacte gegevens nodig i.v.m. jouw privacy.

 9. Als je in het bezit bent van een identiteitsbewijs, zorg dan dat je dit kunt tonen bij alle praktijklessen en CBR-examens (o.a. politiecontrole).

 10. Je moet de rijschool digitaal machtigen met jouw DigiD om examens te kunnen reserveren bij het CBR, gedurende de praktijkopleiding krijg je van de rijschool hier nog nadere informatie over, het rijschoolnummer 1672U7.

 11. Voor de aanvraag van een praktijkexamen ben je verplicht om een Gezondheidsverklaring in te vullen, dit doe je via de website van het CBR. De kosten dien je direct te voldoen bij het CBR.

bottom of page