top of page
Autos Elestric op Doornseweg

Veilig en
milieu-bewust

Met onze 100% elektrische Nissan Leaf en twee Audi G-tron's op bio-gas leren wij onze leerlingen op een milieubewuste manier de fijne kneepjes van het autorijden. In een automaat of handgeschakelde auto bereiden wij je voor op deelname aan het dagelijkse verkeer op de weg. 

Nissan leaf
Audi A3 G-tron

Schakelen of automaat

Bij Elestric  kun je kiezen of je een rijbewijs wilt behalen in een auto met een automatische versnelling (dan hoef je niet te schakelen) of een auto met een handgeschakelde versnellingsbak. Met een rijbewijs behaald in laatstgenoemde auto mag je ook in alle auto's met een automaat rijden, met het automaat rijbewijs mag je helaas niet een handgeschakelde auto rijden.

autorijden en autisme

Heb je een vorm van autisme? Dan is een auto met een volautomatische versnellingsbak een perfecte oplossing voor een veilige en vlotte verkeersdeelname en ligt ook voor jou een rijbewijs binnen handbereik.

Na het opdoen van ervaring met een automaat rijbewijs kan je alsnog enkele rijlessen nemen in een schakel rijbewijs om te kijken of een schakel rijbewijs een voor jou ook haalbare kaart is. 

Er is overigens al sprake van dat men in Europa de automaatcode op termijn wil laten vervallen.

otto-hans-en-annelies-elestric

rijbewijs
opvoeding

Als ouder heb je al in een vroeg stadium invloed op de rijvaardigheid van je kinderen. Kinderen die in hun jonge jaren veel op een skelter hebben gespeeld hebben bijvoorbeeld een goed gevoel ontwikkeld voor het besturen van een voertuig.

meisje-op-een-skelter

Dit is elestric

annelies koekkoek
elestric-otto-hans-koekkoek

annelies Koekkoek

Rijinstructeur Elestric

Rijbewijs B (auto) schakelen en automaat

Otto hans koekkoek

Rijinstructeur Elestric

Rijbewijs B (auto) schakelen en automaat

Rijbewijs A (Motor)

Rijbewijs AM (Bromfiets)

Rijbewijs BE (Aanhanger bij Auto)

bottom of page